Lockton Edge AS

Lockton Edge er i vekst, og vi søker nå etter -

Sjøforsikringsmegler til vårt team i Bergen

Vårt viktigste mål er å gjøre våre kunder fornøyde og tilby dem de absolutte beste forsikringsløsningene som dekker deres individuelle behov. Vi ser etter en lagspiller som vil gjøre sitt beste for kundene våre, og som har god innsikt og forståelse for bransjen vi opererer i. Som en del av et større, internasjonalt konsern, fungerer Lockton Edge som Lockton-konsernets fremste spesialister innen sjøforsikring og vi samarbeider tett med de andre avdelingene.

Stillingen vil blant annet bestå av følgende arbeidsoppgaver:

  • Oppfølging av selskapets eksisterende kundeforhold, deriblant fornyelse av sjøforsikringsprogram og andre løpende saker gjennom poliseåret.
  • Forberede, budsjettere, forhandle og presentere fornyelser til kundene.
  • Føre kontroll og ha ansvar for budsjettering av egen kundeportefølje.
  • Oppfølging av krav til compliance.
  • Utarbeidelse av markedsrapporter.
  • Delta i kundemøter og i forhandlinger med sjøforsikringsselskap og andre samarbeidspartnere.
  • Bidra til videre utvikling og vekst av selskapet.
  • Nysalg og markedsføring av våre tjenester, blant annet ved deltakelse på seminar etc.

Ansvarsområder vil tilpasses din erfaring og kompetanse.

Vi ser etter en strukturert og pålitelig person med erfaring fra sjøforsikring, forsikring eller tilsvarende, samt relevant høyere utdannelse. Du må ha svært god tallforståelse og evne til å fremstille tall og analyser på en oversiktlig og lettfattelig måte ved bruk av Excel, Word, Powerpoint, Powerpivot PowerBI og andre tilsvarende verktøy. Kunde- og partnerkontakt er sentralt i rollen, og du må være komfortabel i en forhandlingssituasjon. Våre eiere og mange av våre kunder har engelsk som forretningsspråk, derfor er gode muntlige og  skriftlige engelskkunnskaper en forutseting.

Vi ønsker å komme i kontakt med både erfarne kandidater med meglerautorisasjon og meglere med mål om å få meglerautorisasjon.  For en diskret samtale kan du kontakte Magnus Taanevig, Senior Vice President/Head of Marine, 9262 2354, eller vår rådgiver Rune Frøyslie, telefon 4028 2150.

Lockton Edge har kontorer sentralt i Oslo og Bergen og vi tilbyr spennende utfordringer, faglig utvikling, gode kolleger og konkurransedyktige betingelser.

Søknader vurderes fortløpende, frist er satt til 30.mai 2024.

Del på:

Søknadsfrist:

30.05.2024

Arbeidssted:

Solheimsgaten 7E, 5058 Bergen

Kontaktpersoner:

Magnus Taanevig, SVP/Head of Marine

mob: +47 9262 2354

Rådgiver Rune Frøyslie

mob: +47 4028 2150

Adresse:

Solheimsgaten 7E, Bergen Stortingsgata 20, Oslo 5058 Bergen